Hmotnost: 1000 g
Kokosový cukr v BIO kvalitě.
Výjimečný zážitek pro opravdové gurmány a znalce. Ideální pro jedinečné chvíle, které si chcete osladit skutečným panenským přírodním produktem. Jen v té nejvyšší kvalitě.
Vyzkoušejte něco, co jen tak někdo neochutná. Buďte výjimeční. Je to jako skutečný a pravý kaviár, který taky jen tak nezkusíte.
Náš kokosový cukr je čistě přírodního původu, nerafinovaný, zpracovávaný nejšetrnější metodou.
Kokosový cukr se může pyšnit velmi nízkým glykemickým indexem 35. To znamená, že po jeho požití se zvyšuje hladina cukru v krvi rovnoměrně a dlouhodobě, kde harmonicky působí. Nehrozí tak negativní efekt jako u potravin se zvýšeným glykemickým indexem, kdy po požití vyburcujete trávicí orgány k maximální činnosti. Energii takto získanou v krátkém časovém úseku nespotřebujete a ta se dále uloží do vašich tukových zásob a vy tloustnete a tloustnete.
Naopak, s Kokosovým cukrem si vaše tělo bude příjemně "brumlat" a takto získanou energii dokážete vhodně využít a přitom netloustnout (tedy pokud sladíte přiměřeně a máte energetický výdej).
BIO Kokosový cukr získáváme díky květů kokosových ořechů, ze sladkého nektaru kokosové palmy (Coco nucifera). Výsledkem je přírodní zlatý, třpytivý krystalický cukr s jemnou sladkostí, s mírným karamelovým nádechem. Objevte tento nenapodobitelný lahodný chuťový zážitek!
BIO Kokosový cukr se používá používat ke slazení všech potravin. Vřele ho však doporučujeme do nápojů, kde opravdu skvěle chutná.
Ideální jako energetická svačinka, nebo na místo tradičních a chipsů či slaných sušenek. Výborně se hodí na pečení, pro asijskou kuchyni a jako okamžitý zdroj energie.
Výrobek je certifikován u kontrolní organizace ABCERT AG, registrační číslo CZ-BIO-002.
Nutriční informace
|
ve 100 g
|
Energie
|
1635 kJ / 385 kcal
|
Tuk
|
0,5 g
|
- z toho nasycené mastné kyseliny
|
0 g
|
Sacharidy
|
94 g
|
- z toho cukry
|
89 g
|
Vlákniny
|
2,5 g
|
Protein
|
1,2 g
|
Sůl
|
0,5 g
|
Složení: 100% kokosový cukr v BIO kvalitě
Obsah: 1000 g
Originální název výrobce: Bio-Kokosblütenzucker