Obsah: 500 ml
- Javorový sirup Grade C má výraznou jantarovou barvu a intenzivní, karamelovou vůni.
- Je velmi vhodný jako náhrada cukru nebo medu.
- Z kontrolovaného ekologického zemědělství.
- Výrobek je certifikován u kontrolní organizace ABCERT AG, registrační číslo CZ-BIO-002.
Javorový sirup je sladká, zahuštěná míza kanadských javorů. Je velmi vhodný jako náhrada cukru nebo medu a lze jej použít k oslazení nejrůznějších pokrmů a nápojů - od snídaně přes oběd až po sladké dezerty.
Intenzita a tedy kvalita sirupu se obecně vyjadřuje v "Gradech" (Grade). Stručně řečeno, čím déle se javorový sirup vyrábí - odpařuje se z něj voda, tím je tmavší, a proto má silnější chuť. Javorový sirup Grade C má výraznou jantarovou barvu a intenzivní, karamelovou vůni.
Výrobek je certifikován u kontrolní organizace ABCERT AG, registrační číslo CZ-BIO-002.
Průměrné nutriční hodnoty
|
ve 100 g
|
Energie
|
1129 kJ / 270 kcal
|
Tuk
z toho
|
<0,1 g
|
- nasycené mastné kyseliny
|
<0,1 g
|
Sacharidy
|
67 g
|
- z toho cukr
|
58 g
|
Protein
|
<0,1 g
|
Sůl
|
0,02 g
|
Objem: 500 ml
Složení: 100% javorový sirup z kontrolovaného ekologického zemědělství.
Originální název výrobce: Sanct Bernhard Bio-Ahornsirup Grad C
Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Neskladovat na přímém slunci. Minimální trvanlivost vyznačena na obalu.
Výrobce: Krauterhaus Sanct Bernhard KG, Helfensteinsrase 47, 73342 Bad Ditzenbach, Německo
Dovoz do ČR: DUMBYLINEK.CZ, KLASIK ČR spol. s r. o., IČ: 26875896